Nieuws
24-04-2019

Grote collectie loep- en daglichtlampen probeer je nu uit bij Wollstreet

 



Zie jij tijdens het handwerken het allemaal niet meer zo goed en zijn donkere kleuren een probleem? Dan is een daglichtlamp, eventueel in combinatie met een loep, de oplossing voor jou!



Proef zitten handwerken
Momenteel staat er een uitgebreide collectie bij Wollstreet die je kunt uitproberen. Neem je handwerk mee en kom eens “proef” zitten handwerken. We adviseren je graag.



Van klassiek tot modern
Diverse modellen zijn op voet, ze zijn een onderdeel van je interieur en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Wellicht dat er ook een mooie lamp in jouw stijl bij zit?



De loeplampen kunnen ook als bureaulamp worden gebruikt. (Tafelmodel of met een klem aan de tafel te bevestigen.) Met een loeplamp heb je verlichting, maar ook een comfortabele vergroting. Vaak zit in een loeplamp een vrij grote lens. Je kunt de lamp op meerdere manieren positioneren, om ervoor te zorgen dat het licht op het onderwerp valt en je tegelijkertijd door de lens kunt kijken. Je hebt je handen vrij voor je brei-, haak- of handwerk.



Brildragend
Draag jij een bril en heb je toch nog extra ondersteuning nodig bij het handwerken? Dan is deze opzet-loep misschien een uitkomst voor jou. We hebben hem zelf ook in het gebruik en zijn reuze enthousiast hierover en kunnen hem van harte aanbevelen. Kom dit ook beslist uitproberen!

Let op dat, als je de loeplamp niet gebruikt, je deze niet in de zon plaatst. Dit levert brandgevaar op wanneer zonlicht door de lens valt. Daardoor zijn veel loeplampen uitgerust met een klep om de lens af te dekken. Alle lampen (armaturen) worden standaard geleverd met een daglicht(spaar)lamp of met ingebouwde daglicht-LED's:
 

• daglicht zorgt ervoor dat details beter zichtbaar worden
• daglicht garandeert een perfecte kleurherkenning
• daglicht vermindert vermoeide ogen
• daglichtspaarlampen en daglicht-LED's zijn energiesparend
• daglichtspaarlampen en daglicht-LED's stralen geen warmte uit
• daglichtspaarlampen en daglicht-LED's hebben een lage schaduwwerking

LED’s gaan zeer lang mee. Afhankelijk van het model varieert dit van 30.000 branduren tot maar liefst 50.000 branduren. Vervanging van de LED’s is niet mogelijk, maar is door deze lange levensduur eigenlijk ook niet nodig.

De lampen zijn in verschillende prijsklassen en beslist de investering waard. Prijzen vanaf € 42,50 tot zo’n € 300,-.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website